Er zijn diverse modellen industrieel hekwerk

  • Vrijdragende schuifpoort
  • Schuifpoort op rail
  • Draaipoort

U kunt samen met ons het hekwerk naar uw eigen wensen samen stellen. U heeft de keuze om het hekwerk alleen te verzinken of ook te poedercoaten in de door u gewenste Ralkleur. Ons industriehekwerk is van kokerprofiel, dus ijzersterk. De automatisering kan van eenvoudig tot zeer gevarieerd.

Thermisch verzinkt

Geschiedt in een zinkbad met een temperatuur van ongeveer 450°C waarin het hekwerk wordt ondergedompeld. Na het zinkbad wordt het hekwerk afgekoeld en wordt het handmatig “gepoetst”, om alle losse achtergebleven zinkdeeltjes te verwijderen. Hierdoor wordt het hekwerk “glad”. Vervolgens wordt het hekwerk ontvet om dan te worden gepoedercoat.

Poedercoating betekent dat de verflaag in poedervorm op het hekwerk wordt aangebracht waarna het in een oven gezet wordt om de verflaag aan te laten “bakken”. Poedercoating heeft als grote voordeel dat de verf zeer vast op het materiaal zit. Het hekwerk wordt hierdoor onderhoudsvrij. Dat betekent voor u, dat u nooit uw hekwerk hoeft te schilderen.

Levering aan

  • Bedrijven
  • Particulieren

Contact

Omdat we ook op locatie werkzaam zijn, is contact vooraf handig, zodat we een afspraak met u kunnen maken.  U bent bij ons ook ‘s avonds of op zaterdagochtend welkom.